Av låneföretaget Cash2You kan du låna mindre belopp som snabblån utan säkerhet på ett enkelt och smidigt sätt.

Företagsinformation

Detta företag är baserat i Stockholm, har ett svenskt organisationsnummer och är registrerat hos Finansinspektionen.

Villkor för att ta lånet

Denna lånegivare lånar ut mellan 3 000 kronor och 20 000 kronor till de låntagare som vill ha lån av dem. Återbetalningstiderna man kan välja mellan är: 1 år, 2 år, 3 år, 4 år samt 5 år. Både återbetalningstid och belopp som man väljer påverkar kostnaden på lånet, för att se vad kostnaden skulle bli för just det lån som intresserar dig kan du gå in på företagets hemsida, eftersom de lagt ut en smart kalkylator som räknar ut detta för olika alternativ åt dig. Man betalar endast ränta på lånet, inga avgifter av något slag, t.ex. uppläggningsavgifter, ansökningsavgifter och liknande. Givetvis ställer man på Cash2You.se några grundkrav på de som ansöker om lån hos dem, och dessa är för närvarande:
  • Att man är minst 20 år gammal
  • Att man har en inkomst
  • Att man har en svensk adress
  • Att man har ett svenskt personnummer
Samt att man inte har några skulder hos Kronofogden. Utöver detta är det dock givetvis så att företaget gör en kreditprövning på en i samband med ansökan, som avgör om du får lånet eller inte. Kreditupplysningen som görs kommer från Creditsafe, och att man ansökt om lån här är därför inget som syns hos andra kreditupplysningsbolag, t.ex. UC. Personer som har en betalningsanmärkning kan få lån av denna lånegivare, dock får man alltså inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden fortfarande.

Så ansöker du om lånet

Hos denna lånegivare kan man endast ansöka om lån online, på deras hemsida. De tar inte emot låneansökningar per telefon, men givetvis finns det inget som förhindrar att man ringer dem om man t.ex. behöver hjälp under ansökningsprocessen.

Cash2you nätet

Kostnad: 0,09% per dag
Belopp: 3 000 - 20 000
Löptid: 1 - 1 825 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Cash2you recensioner

4.3
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
4
Support:
4
Kontakter
Telefon: 08 440 33 00
Måndag - Fredag: 9:00 - 12:30
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Cash2you recensioner

Fyll i ansökan