Av Cashbuddy kan man ta mindre lån utan säkerhet på ett snabbt och smidigt sätt.

Företagsinformation

Tjänsten Cashbuddy.se drivs av ett företag som heter JSM Capital AB, som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva låneverksamhet i Sverige. Tjänstens officiella namn är Cash Buddy, och man har sitt huvudkontor i Varberg, på den svenska västkusten.

Villkor för att ta lånet

Man kan välja mellan väldigt många olika lånebelopp om man tar ett lån av Cashbuddy, eftersom det minsta lånebeloppet man kan ansöka om och få är 3 000 kronor, och det största 25 000 kronor. När det gäller återbetalningstider har man inte riktigt lika många alternativ att välja mellan, men man kan välja mellan 1 år, 2 år, 3 år, 4 år och 5 år, så lite valmöjligheter har man allt. Vad lånet kostar påverkas både av beloppet och lånetiden man väljer. Du kan alltid ta reda på både vad din månadskostnad blir samt vad räntan på lånet blir genom att använda dig av företagets egen räntekalkylator, som smidigt nog ligger ute på deras hemsida. Man betalar inga uppläggningsavgifter, årsavgifter eller aviavgifter på detta lån, utan endast räntan. För att bli beviljad lånet bör du vara minst 20 år gammal, alternativt fylla 20 år innevarande kalenderår, ha en svensk adress och sakna skuldsaldo hos Kronofogden. Dock gör det inget om du har en betalningsanmärkning.

Så ansöker du om lånet

Denna lånegivare tar endast emot låneansökningar på ett enda sätt, och det är via deras hemsida. Är det så att man kan identifiera sig med Bank-ID eller e-legitimation i samband med att man ansöker om ett lån, behöver man inte skriva på några papper.  Till skillnad från en del andra lånegivare som erbjuder snabblån tar Cashbuddy alltså inte emot ansökningar via telefon eller sms, men givetvis är man alltid välkommen att kontakta deras kundtjänst om man har frågor av något slag.

Cash Buddy nätet

Kostnad: 0,09% per dag
Belopp: 3 000 - 25 000
Löptid: 1 - 1 825 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Cash Buddy recensioner

4.3
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
4
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
4
Support:
5
Kontakter
Telefon: 0340 62 77 40
Måndag - Fredag: 9:00 - 12:30
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Cash Buddy recensioner

Fyll i ansökan