Leasy är ett företag som precis som Thorn har sitt ursprung i uthyrning av elektronik och vitvaror. Det är därför inte alla som tänker på att man faktiskt även kan låna rena pengar av dem, men det kan man alltså, då företaget numera har en renodlad låneavdelning också.

Företagsinformation

Detta företag är ursprungligen danskt, och startades på 1980-talet av två danska bröder. I Sverige har man verkat sedan år 1998, och år 2006 utökades verksamheten även till Holland. Hela koncernen har idag över 450 anställda, även om alla inte jobbar med just låneverksamheten.

Villkor för att ta lånet

Av denna lånegivare är det minsta lånebeloppet man kan ansöka om 5 000 kronor, och det största lånebeloppet 50 000 kronor. Utöver att beloppen man kan låna alltså är större än när det gäller de flesta snabblån är även återbetalningstiden på de lån som tas längre. Den kortaste möjliga återbetalningstiden är nämligen 12 månader, och den längsta 72 månader, men vill man det, kan man även välja ett alternativ däremellan. För att avgöra vilken ränta man betalar på lånet tillämpar Leasy vad som kallas för individuell kreditprövning. Detta betyder att räntan på lånet man tar sätts individuellt, baserat på varje sökandes ekonomi. Har man en väldigt bra ekonomi enligt kreditupplysningen som görs, kan man därför få betala en väldigt låg ränta, medan den med lite sämre ekonomi får betala en högre ränta. Det står dock angivet på Leasys hemsida vad den maximala räntan kan bli, och givetvis får den sökande alltid reda på vilken räntesats som gäller innan ett låneavtal ingås. Leasy vill att alla sökande ska vara minst 21 år gamla samt sakna betalningsanmärkningar. Detta är med andra ord inte en lånegivare som du med en betalningsanmärkning kan få lån av.

Så ansöker du om lånet

På Leasys hemsida finns ett formulär som man fyller i för att ansöka om lånet. Detta är lätt att förstå och fylla i, och du kan genomföra hela proceduren på nätet.

L’EASY nätet

Kostnad: 0,02% per dag
Belopp: 5 000 - 50 000
Löptid: 1 - 2 190 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

L’EASY recensioner

4.8
1
Lätt att få:
5
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
4
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 0771 10 10 10
Måndag - Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

L’EASY recensioner

Fyll i ansökan