Thorn är en av de lånegivare som man kan ta ett lån av allra snabbast, oavsett om man vill ta ett litet snabblån eller låna lite mer, då Thorn även beviljar relativt stora lån.

Företagsinformation

Thorn är ett väldigt anrikt företag, då det grundades redan för 40 år sedan, då en österrikare vid namn Jules Thorn började hyra ut radioapparater i sitt hemland Österrike, vilket snabbt utvecklades till en uthyrningsverksamhet för alla möjliga sorters teknik, och så småningom även till ett låneföretag. I Sverige har man varit verksamma ända sedan år 1969, så de flesta svenskar känner till Thorn relativt väl, och de får nya kunder löpande.

Villkor för att ta lånet 

Via Thorns snabblånetjänst kan du ansöka om lån mellan 5 000 kronor och 50 000 kronor, med en rad olika löptider på lånet. Och 72 månader, beroende på vad man föredrar själv som låntagare. Thorn tillämpar något som kallas för individuell ränta, vilket betyder att de sätter räntan efter din egen kreditvärdighet. Ju bättre kreditvärdighet, desto lägre ränta får du därför betala, medan den som har lite sämre kreditvärdighet betalar lite mer för sitt lån. Givetvis får man dock alltid besked om vad räntan kommer att bli innan man ingår ett låneavtal, så att detta inte kommer som en överraskning. Du måste vara minst 21 år gammal och sakna betalningsanmärkningar för att bli beviljad lånet, men ingen säkerhet behövs för lånet, och du behöver inte ange för Thorn vad du avser att göra med pengarna du lånar.

Så ansöker du om lånet

Det finns ett ansökningsformulär på Thorns hemsida, och att fylla i detta är det enklaste sättet att ansöka om ett lån av dem på. Vill du inte göra det, kan du även ringa in till deras kundtjänst och ansöka om lånet på så vis.

Thorn nätet

Kostnad: 0,02% per dag
Belopp: 5 000 - 50 000
Löptid: 1 - 2 190 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Thorn recensioner

4.3
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
4
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
4
Support:
4
Kontakter
Telefon: 020 24 24 24
Måndag - Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Thorn recensioner

Fyll i ansökan