Smslånegivaren Expresskredit är en lånegivare som passar både den som vill ta ett större smslån och den som är ute efter ett mindre snabbt lån, då de har ett stort lånespann på de belopp de lånar ut.

Företagsinformation

Tjänsten Expresskredit.se drivs av ett företag vid namn SMS Pengar Norden AB, och har varit igång sedan år 2008. Företaget är registrerat hos Finansinspektionen och står under både datainspektionens och konsumentverkets tillsyn. Företaget har sitt huvudkontor i Uppsala.

Villkor för att ta lånet

Möjliga lånesummor hos Expresskredit är allt från 500 kronor (det minsta beloppet man lånar ut) till 8 000 kronor (det största beloppet man lånar ut för närvarande), och låntagarna kan välja mellan 3 olika alternativ för löptiden på krediten; 30 dagar, 60 dagar samt 90 dagar. Kostnaden på lånet varierar beroende på hur mycket man lånar samt hur länge. Som kund hos detta företag får du dock alltid reda på den exakta kostnaden i förväg, innan du faktiskt har lånet, eftersom de lagt ut en smidig räntekalkylator på sin hemsida, som anger detta. Denna lånegivare tar inte heller någon UC från Upplysningscentralen i samband med att man ansöker om ett lån, och dessutom godkänner man även låneansökningar från dem med betalningsanmärkningar. Dock vill de att de sökande ska vara myndiga:
  • Minst 18 års ålder
  • Årsinkomst på minst 100 000 kronor
  • Svensk medborgare
Möjlighet att förlänga lånets löptid finns, med 8, 15 eller 30 dagar, beroende på behov. 

Så ansöker du om lånet

För att ansöka om ett snabblån hos denna lånegivare går du helt enkelt in på deras hemsida, där ett synnerligen enkelt ansökningsformulär ligger ute. Du fyller i detta direkt på din dator, och får sedan besked direkt på din skärm gällande om lånet du ansökt om blivit beviljat eller inte.

Expresskredit nätet

Kostnad: 0,36% per dag
Belopp: 500 - 8 000
Löptid: 30 - 90 dagar
Recension: 10 minuter
Ansökningsmetod:

Expresskredit recensioner

4.5
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
5
Support:
4
Kontakter
Telefon: 0900-100 22 00
Måndag - Fredag: 8:00 - 20:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Expresskredit recensioner

Fyll i ansökan