Kontant Finans är ett konsumentkreditinstitut som bedriver tillståndspliktig verksamhet och som står under tillsyn av Finansinspektionen. Kontant Finans är en del av den Norska B2 Holding ASA, som har över 1400 anställda på verksamheter runt om i Europa.
Kontant Finans erbjuder fina lösningar för dig som är i behov av pengar och du kan ansöka om lån mellan 1 000 – 20 000 kr med en löptid på 1 – 5 år. Den obligatoriska kreditupplysningen tas antingen via UC, Bisnode eller Creditsafe.

Kontant Finans erbjuder tre olika typer av lån:

 •     Stabila Lånet Small. Här kan du låna mellan 2 000 – 4 000 kr.
 •     Stabila Lånet Medium, som omfattar lån mellan 6 000 – 14 000 kr.
 •     Stabila Lånet Large där lånebeloppet ligger mellan 15 000 – 20 000 kr.
Löptiderna du kan välja mellan ligger på 1 – 5 år. Vilken ränta just du får på ditt lån anpassas efter vilken låneperiod du väljer. Ditt lån kommer dessutom att bli dyrare om du inte väljer att betala via autogiro. Då tillkommer en avgift på 19 kr/mån. Årsräntan för lånet ligger på 29 % och på Kontant Finans hemsida hittar du en tydlig tabell över de olika lånens kostnader.
Att ansöka om ett lån hos Kontant Finans går både snabbt och enkelt. Det kostar dessutom ingenting och skulle du ångra ditt lån har du alltid en 14 dagars ångerrätt som du kan utnyttja. Så här går du tillväga för att ansöka om ett lån hos Kontant Finans:
 1.     Klicka dig in på Kontant Finans hemsida. Detta kan du göra längst upp på denna sida.
 2.     På startsidan kan du dra i de olika reglagen för att ange lånebelopp och löptid. Då kommer du även få en överblick över hur mycket lånet kommer att kosta dig varje månad.
 3.     Om du är nöjd med siffrorna är det bara att skicka in din ansökan, direkt på webben. Vill du hellre fylla i din ansökan för hand så hittar du ett ansökningsformulär som du kan skriva ut som du sedan skickar in via post.
 4.     En kreditupplysning tas på dig så att Kontant Finans kan bedöma din kreditvärdighet.
 5.     Din låneansökan behandlas omgående. Om den blir godkänd kommer ett skuldbrev skickas hem till dig som du måste skriva på och skicka tillbaka.
 6.     När skuldebrevet har tagits emot av Kontant Finans tar det ca 2 – 3 bankdagar innan pengarna finns på ditt konto.
 7.     Återbetalning av lånet bör göras via autogiro (eftersom du annars kommer få betala en extra månadsavgift). Eftersom Kontant Finans lån är så kallade annuitetslån så betalar du tillbaka samma belopp varje månad tills det att skulden är helt återbetald.
 8.     Om du vill höja ditt nuvarande lånebelopp kan du göra direkt på Kontant Finans hemsida.

Fördelar:

 •     Tydlig räntekostnad
 •     Betalningsfri månad
 •     Kundens behov är i fokus
 •     Snabb hantering av utbetalningar

Nackdelar:

 •     Dålig information på hemsidan
 •     Ej tillgängliga under helgen

Kontantfinans nätet

Kostnad: 0,09% per dag
Belopp: 1 000 - 20 000
Löptid: 365 - 1 825 dagar
Recension: 30 minuter
Ansökningsmetod:

Kontantfinans recensioner

4.7
1
Lätt att få:
5
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 010-550 75 00
Måndag - Fredag: 09:00 - 17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Kontantfinans recensioner

Fyll i ansökan