Lånbolagets slogan är att de ”hjälper dig förverkliga din dröm”, men man måste förstås inte använda pengarna man lånar av dem till att just förverkliga drömmar, utan det är förstås fritt fram att använda pengarna man lånar till precis vad som helst.

Företagsinformation

Denna lånetjänst drivs av företaget Selene Finans AB, med ett svenskt organisationsnummer och säte i Malmö, och upphovsmännen har många års erfarenhet av lånebranschen och snabblån.

Villkor för att ta lånet

För att kunna få ett lån av Lånbolaget måste du vara folkbokförd i Sverige, vara minst 18 år gammal, ha en årsinkomst och sakna betalningsanmärkningar. Uppfyller du dessa krav, måste du förstås även klara företagets kreditprövning för att bli beviljad ett lån. De möjliga lånebeloppen är mellan 3 000 kronor och 30 000 kronor, men man kan även välja många alternativ däremellan om man vill det. Löptiden på lånet är också något du kan välja själv, mellan 12 månader och 72 månader, med många alternativ däremellan så klart. Vad lånet kommer att kosta dig beror både på hur mycket du lånar samt på återbetalningstiden du väljer, men för att ta reda på detta innan du skickar in en ansökan till Lånbolaget kan du använda dig av en räntekalkylator, som finns på deras hemsida.  Möjligheten att förtidsinlösa lånet finns, däremot kan man inte ändra återbetalningstiden i efterhand om man inte har råd att betala tillbaka lånet som överenskommet. Hos denna lånegivare erbjuds dock en trygghetsförsäkring som gör att man kan försäkra sig så att försäkringen täcker återbetalningarna på lånet om man blir sjukskriven eller arbetslös. Känner man sig lite osäker på sin framtida ekonomiska situation, kan det därför vara värt att teckna en sådan försäkring.

Så ansöker du om lånet

Hos denna lånegivare kan man endast ansöka om lånet via nätet, på deras hemsida. Det finns dock detaljerade instruktioner på sajten för huir man gör, så detta är något de flesta klarar av utan några större problem.

Lånbolaget nätet

Kostnad: 0,04% per dag
Belopp: 3 000 - 30 000
Löptid: 1 - 2 190 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Lånbolaget recensioner

4.5
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
5
Support:
4
Kontakter
Telefon: 40240045
Måndag - Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Lånbolaget recensioner

Fyll i ansökan