Av Lånbutiken.se kan du ta lån utan säkerhet, på det belopp du vill, och med en återbetalningstid du väljer själv.

Företagsinformation

Lånbutiken är i själva verket en tjänst som drivs av en annan lånegivare som många känner igen från snabblånesammanhang, nämligen Risicum, som också erbjuder snabblån till privatpersoner. Precis som Risicum har därför Lånbutiken sitt huvudkontor i Solna, och drivs med alla tillstånd som behövs för denna typ av finansiell verksamhet i Sverige.

Villkor för att ta lånet

Låntagare hos denna lånegivare kan själva välja hur mycket de vill välja, i spannet 1 000 kronor till 12 000 kronor, som är minimi respektive max. beloppet för lån hos dem. Du kan även välja mellan 3 olika återbetalningstider; 30 dagar, 60 dagar samt 90 dagar, och vad räntan på lånet blir beror på vad du väljer, både för belopp och löptid. Givetvis behöver du dock inte gissa vad lånet kommer att kosta, för det finns en kalkylator på sajten som räknar ut detta åt dig, efter att du angett vilket belopp du vill låna och hur länga du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Nya kunder, som inte tagit lån av denna lånegivare förr, kan dessutom få det första lånet räntefritt, förutsatt att man inte lånar mer än 2 000 kronor. Åldersgränsen för att få lån av denna lånegivare är 20 år, och en kreditprövning görs alltid när företaget får in en låneansökan. En betalningsanmärkning behöver inte betyda att man inte får lån av denna lånegivare, för det kan man mycket väl få, förutsatt att allt annat är i sin ordning.

Så ansöker du om lånet

Denna lånegivare godtar endast låneansökningar som kommer in via Internet, via det ansökningsformulär som finns på deras hemsida, då de vill att alla potentiella låntagare identifierar sig med hjälp av sin internetbank i samband med ansökan. Ansökningsformuläret är dock enkelt och tydligt, och lätt att fylla i.

Lånbutiken nätet

Kostnad: 0,34% per dag
Belopp: 1 000 - 12 000
Löptid: 0 - 90 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Lånbutiken recensioner

4.3
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
4
Support:
5
Kontakter
Telefon: 08 1244 9690
Måndag - Fredag: 7:00 - 21:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Lånbutiken recensioner

Fyll i ansökan