Lånegivaren Meddelandelån är väldigt populär eftersom deras tjänst är enkel att använda, och deras priser alltid är tydliga, vilket gör att det är lätt att förstå vad man kommer att få betala för lånet, vilket förstås uppskattas av många.

Företagsinformation

Tjänsten Meddelandelån.se drivs av ett företag som heter C Finance AB, vars moderbolag C Finance OY är finskt och som faktiskt är en av de äldsta aktörerna inom branschen snabblån i hela Norden. Tjänsten har varit igång sedan år 2006, och drivs från Uppsala, med huvudkontor i Stockholm. Meddelandelån är medlem i Svenska Konsumentkreditföretagen Ekonomisk Förening, en branschorganisation för företag som lånar ut snabblån och andra mindre lån.

Villkor för att ta lånet

Denna lånegivare lånar ut väldigt många belopp, som passar de flesta som vill ha ett snabblån. Den minsta möjliga lånesumman är nämligen 500 kronor, och den största möjliga 10 000 kronor, men man kan självklart välja ett belopp däremellan också om man vill det. Man har även möjlighet att välja den mest lämpliga löptiden på lånet man tar, mellan dessa alternativ:
  • 15 dagar
  • 30 dagar
  • 60 dagar
  • Och 90 dagar
Kostnaden på lånet avgörs av både summan man lånar samt återbetalningstiden, och varierar därför ganska mycket beroende på vilka val man gör gällande detta. Du behöver dock aldrig gissa vad kostnaden kommer att bli, eftersom den kalkylator som finns på lånegivarens hemsida anger detta klart och tydligt för dig.

Så ansöker du om lånet

Denna lånegivare kräver att man ansöker om lånet via deras hemsida, där det finns ett smart ansökningsformulär, då de vill att man identifierar sig via sin internetbank för att ansökan ska gå så snabbt som möjligt. Har man inte möjlighet att göra detta, kan man även välja att skippa detta steg, men då tar hanteringen längre tid.

Meddelandelån nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 500 - 10 000
Löptid: 15 - 90 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Meddelandelån recensioner

4.7
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 0900 100 90 10
Måndag - Fredag: 7:00 - 22:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Meddelandelån recensioner

Fyll i ansökan