Nanokredit är ett av de mest välkända och väletablerade snabblåneföretagen i Sverige, så många väljer att ta sit snabblån av denna lånegivare, som erbjuder stor flexibilitet.

Företagsinformation

Nanokredit har en bred kundbas i Sverige, då de har över 60 000 kunder i vårt land redan, och startades redan år 2008. Man är medlem i SKEF – Branschföreningen för snabblån, står under Finansinspektionens tillsyn och är baserade i Upplands Väsby.

Villkor för att ta lånet

De möjliga lånebeloppen hos Nanokredit är mellan 1 000 kronor och 20 000 kronor, och nya kunder kan ta del av ett särskilt förmånligt erbjudande hos dem, som går ut på att man kan låna 1 500 kronor under 15 dagar helt gratis. Flera olika återbetalningstider är möjliga på lån hos denna lånegivare, men vad som är möjligt beror på vilken summa du lånar. För större belopp, gäller längre återbetalningstider på 90 dagar, eller på flera år (om man lånar 15 000 kronor eller 20 000 kronor) medan mindre lånebelopp ger dig en kortare återbetalningstid på 30 dagar. Går du in på företagets hemsida finns det en kalkylator där som inte bara visar vilken återbetalningstid du skulle få på ditt lån hos Nano Kredit, utan även vad respektive lån skulle komma att kosta dig. Det är möjligt att ha ett mindre lån och ett större lån samtidigt hos denna lånegivare. Man vill att låntagarna ska vara mellan 20 och 70 år, har en årsinkomst på minst 50 000 kronor innan skatt, inte har några betalningsanmärkningar samt klarar den kreditprövning företaget gör. Det är inte möjligt att förlänga återbetalningstiden på lånet hos denna lånegivare.

Så ansöker du om lånet

De flesta ansöker om ett lån hos Nanokredit.se via deras hemsida, där det finns ett väldigt smidigt ansökningsformulär att fylla i. Gör man detta, får man svar direkt på skärmen gällande om lånet blivit beviljat eller inte.  Det går dock även att ringa in till företagets hemsida för att ansöka om lån hos dem på så vis, om man föredrar det.

Nanokredit nätet

Kostnad: 0,42% per dag
Belopp: 1 000 - 20 000
Löptid: 1 - 1 460 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Nanokredit recensioner

4.3
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
4
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
4
Support:
5
Kontakter
Telefon: 08 590 757 00
Måndag - Fredag: 8:00 - 17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Nanokredit recensioner

Fyll i ansökan