Nätlån.se är en tjänst som passar alla som behöver ta ett mindre snabblån, med transparenta avgifter, då detta är en lånegivare som är helt öppen med vad deras lån kostar låntagaren.

Företagsinformation

Tjänsten NätLån drivs av företaget Catalunia Capital AB, baserat i Stockholm. Man har ett svenskt organisationsnummer, och följer alla riktlinjer som ges av både Finansinspektionen och Konsumentverket för denna sorts tjänster.

Villkor för att ta lånet

Hos denna lånegivare kan du välja mellan 4 olika lånebelopp; 1 000 kronor, 2 000 kronor, 3 000 kronor och 4 000 kronor, dock alltid med samma återbetalningstid, som är 33 dagar. Till skillnad från hos en del andra lånegivare kan man dock inte välja återbetalningstid själv hos NätLån.se, utan vare sig man vill det eller inte, är det just 33 dagar som gäller. Dock finns möjligheten att förlänga lånet vid behov, för den som behöver det. Kostnaden på lånet beror på hur mycket du lånar. Dock har denna lånegivare en tabell direkt på första sidan på sin hemsida, där man listar vad kostnaden för varje lånealternativ skulle vara, inklusive den effektiva årsräntan för varje summa, så du vet alltid klart och tydligt vilka kostnader det rör sig om innan du tar lånet. Det krav som ställs på dig som låntagare för att din låneansökan ska beviljas är att du måste vara minst 18 år gammal. En kreditupplysning görs för att lånegivaren ska få lite koll på din ekonomi, men hos denna lånegivare behöver en betalningsanmärkning inte sätta stopp för att få lånet, då de enligt egen utsago även beviljar lån till dem med en betalningsanmärkning.

Så ansöker du om lånet

På företagets hemsida finns det ett ansökningsformulär som du helt enkelt fyller i för att skicka in en ansökan ett lån hos NätLån. Du kan göra detta när helst på dygnet du vill, 365 dagar om året, och ansökningsformuläret är kort och enkelt att fylla i.

NätLån nätet

Kostnad: 0,6% per dag
Belopp: 1 000 - 4 000
Löptid: 1 - 33 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

NätLån recensioner

4.2
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
3
Support:
5
Kontakter
Telefon: 0 (8) 124 482 66
Måndag - Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

NätLån recensioner

Fyll i ansökan