Onea är en lånegivare som lånar ut väldigt många olika belopp som snabblån. Hos denna lånegivare kan man nämligen ansöka om så pass små lån som 500 kronor, men även om så stora lån som 30 000 kronor, samt många belopp däremellan, så klart.

Företagsinformation

Onea drivs av ett företag som heter 4finance AB, som har ett svenskt organisationsnummer och sitt säte i Stockholm i Sverige. Man är registrerade som lånegivare hos Finansinspektionen, vilket är ett måste för företag som vill bedriva denna sorts verksamhet, och man följer gällande lagstiftning på alla vis.

Villkor för att ta lånet

Som sagt är valfriheten stor när man tar ett snabblån av denna lånegivare, då 500 kronor är det minsta beloppet, och 30 000 kronor det största beloppet som man kan låna, men givetvis kan man även låna andra summor som t.ex. 1 000 kronor, 3 000 kronor, 5 000 kronor och så vidare av dem, för att bara nämna några exempel. Valfriheten sträcker sig även till återbetalningstiden, då alla som tar lån av Onea kan välja mellan återbetalningstider så korta som 1 månad upp till 24 månader, som är den längsta möjliga återbetalningstiden hos denna lånegivare. Utöver detta kan återbetalningstiden även förlängas vid behov. Instruktioner gällande hur du gör detta, om det kan vara relevant för dig, hittar du på Oneas hemsida. Oneas krav på den som ansöker om lånet
  • Minst 20 års ålder
  • Svenskt bankkonto
  • Eget mobiltelefonabonnemang
  • Svensk medborgare
Dessutom måste man klara den kreditprövning som de gör på alla sökande.Så ansöker du om lånet. Det finns ett ansökningsformulär som man behöver fylla i för att ansöka om lånet direkt på första sidan på Oneas hemsida. Tror du att detta kan vara ett passande lån för dig, rekommenderar vi dig därför att helt enkelt gå in där för att påbörja ansökningsprocessen.

Onea nätet

Kostnad: 0,18% per dag
Belopp: 500 - 30 000
Löptid: 1 - 730 dagar
Recension: 0 minuter

Onea recensioner

4.5
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
4
Support:
4
Kontakter
Telefon: 08 121 111 01
Måndag - Fredag: 8:00 - 21:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Onea recensioner

Fyll i ansökan