Pengos är en svensk smslånegivare som erbjuder snabblån via flera olika ansökningskanaler, och med stor flexibilitet, både när det gäller lånebelopp och löptid på lånet.

Företagsinformation

Pengos är en relativt väletablerad lånegivare i Sverige, då de bedrivit utlåningsverksamhet i vårt land ända sedan år 2007. Tjänsten drivs av ett svenskt bolag vid namn Adacta Investment Group AB, som har sitt säte i västsvenska Göteborg, och man har självklart ett svenskt organisationsnummer. Detta bolag är ett privatägt aktiebolag.

Villkor för att ta lånet

Du kan låna mellan 50 kronor och 10 000 kronor, samt alla möjliga olika belopp däremellan som du kan tänka dig, av denna lånegivare. Dock kan helt nya kunder, som aldrig lånat av Pengos tidigare, endast låna mellan 500 och 3 000 kronor när de ansöker om sitt första lån av dem. Man kan dessutom som låntagare välja mellan hela 4 olika återbetalningstider på sitt lån; 15 dagar, 30 dagar, 60 dagar och 90 dagar. En kreditprövning görs alltid i samband med att man skickar in en ansökan, och alla låntagare måste vara minst 18 år gamla. En betalningsanmärkning behöver inte nödvändigtvis betyda att man inte blir beviljad lånet hos denna lånegivare, utan de beviljar faktiskt även personer med betalningsanmärkningar lån. Nya kunder hos Pengos.se har möjlighet att få sitt första snabblån utan någon kostnad alls, 

Så ansöker du om lånet

Av denna lånegivare kan du ansöka om lån på hela 3 olika sätt; via deras hemsida, genom att fylla i ett formulär där, via sms som skickas till dem, samt via deras mobilapp, som funkar på både smartphones och på surfplattor av olika slag, som du i så fall måste ladda ned först. Alla ansökningar hanteras lika snabbt, oavsett hur de kommer in till lånegivaren och det är alltid gratis att ansöka om lån.

Pengos nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 500 - 10 000
Löptid: 15 - 90 dagar
Recension: 0 minuter

Pengos recensioner

4.3
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
5
Support:
4
Kontakter
Telefon: 031 360 90 90
Måndag - Fredag: 9:00 - 20:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Pengos recensioner

Fyll i ansökan