Risicum tillhör de största lånegivarna i Sverige som erbjuder snabblån numera. Det är även ett mycket flexibelt låneföretag, vilket gör att deras lån passar väldigt många.

Företagsinformation

Företaget som driver Risicum.se heter Risicum Capital AB, och är baserat i Solna. Man har erbjudit svenska konsumenter lån sedan år 2005, då verksamheten startades. Företaget ingår i en stor internationell koncern, men har självklart ett svenskt organisationsnummer och tillstånd för sin verksamhet från Finansinspektionen.

Villkor för att ta lånet

Lånespannet hos denna lånegivare är 500 kronor till 12 000 kronor, och även nya kunder kan låna max. beloppet 12 000 kronor, om de vill det.  Löptiderna på lånen man tar kan vara mellan 30 och 90 dagar, och ingen UC tas när man ansöker om lånet. Genom att använda dig av den lånekalkylator som finns på Risicums hemsida ser du snabbt vad lånet skulle komma att kosta dig. Detta påverkar nämligen både av summan man vill låna, samt av löptiden man väljer. Nya kunder kan ta sitt första lån räntefritt, förutsatt att det är ett mindre belopp (upp till 4 000 kronor) som man vill låna.

De krav som ställs på de sökande är:

  • Minst 18 års ålder
  • Att man varit folkbokförd i Sverige i minst 2 år
  • Att man saknar betalningsanmärkningar (detta är inte ens lånegivare som passar dig med betalningsanmärkningar)
  • Att man har Bank-ID, alternativt ett personkonto i Nordea
  • Att man har ett mobiltelefonabonnemang
  • Att man har en regelbunden inkomst att betala tillbaka lånet med

Så ansöker du om lånet

Att ansöka om ett lån av denna lånegivare är enkelt, eftersom de har ett kort, men lättförståeligt ansökningsformulär på sin hemsida, som du helt enkelt fyller i för att ansöka om lånet. Du får vägledning gällande vad som ska göra i varje skede under hela processen.

Risicum nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 500 - 12 000
Löptid: 30 - 90 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Risicum recensioner

4.7
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 08 1245 1987
Måndag - Fredag: 7:00 - 21:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Risicum recensioner

Fyll i ansökan