Lånebolaget Savelend är en intressant lånegivare för den som vill ta ett snabblån, eftersom man kan låna pengar av dem i upp till 14 dagar helt gratis, utan att betala vare sig ränta eller avgifter för det. Detta lockar förstås många, som med anledning av detta blir nyfikna på detta företag och deras unika lån.

Företagsinformation

Tjänsten Savelend.se drivs av bolaget Savelend Sweden AB och startades upp år 2013. Detta bolag är baserat i Gävle, och har ett svenskt organisationsnummer.

Villkor för att ta lånet

Av denna lånegivare kan man låna följande belopp:
  • 1 000 kronor
  • 1 500 kronor
  • 2 000 kronor
  • 2 500 kronor
  • 3 000 kronor
Oavsett lånesumma, är lånet gratis om du väljer en återbetalningstid på 14 dagar. Man kan dock även välja en återbetalningstid på 30 dagar, då tillkommer dock en kostnad för lånet, en ränta samt en förlängningskostnad, så var i så fall beredd på detta. Även längre återbetalningstider är möjliga, även då mot en kostnad, och det går att förlänga lånets löptid vid behov. Kostnader för detta, samt för de längre återbetalningstiderna på lånen, framgår på Savelends hemsida. Savelend vill att de som lånar av dem har en årsinkomst på minst 150 000 kronor. Den som har en betalningsanmärkning kan få lån av denna lånegivare, dock vill man inte att denna ska vara allt för färsk. Man kan även ansöka om lån om man har ett kontantkort till mobiltelefonen, vilket man inte kan hos många andra lånegivare, men då krävs ett extra steg för identifiering av din identitet, med hjälp av att du ger företaget en kopia på din ID-handling samt en räkning du fått nyligen.

Så ansöker du om lånet

Det enda sätt att ansöka om lån via denna lånegivare är att göra detta via deras hemsida. Det finns dock detaljerade anvisningar för hur man gör detta på hemsidan, så läs gärna dem först, om du känner dig det minsta osäker på hur du gör.

Savelend nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 1 000 - 3 000
Löptid: 14 - 120 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Savelend recensioner

4.4
2
Lätt att få:
4
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
4.5
Villkoren för att förlänga:
4.5
Servicekvalitet:
3.5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 46 (0) 26 222 28 38
Måndag - Fredag: 9:00 - 16:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Savelend recensioner

Fyll i ansökan