Selene Finans är en lånegivare som passar väldigt många olika låntagare, då de både beviljar små snabblån, samt lite större lån, för den som behöver det.

Företagsinformation

Företaget som driver Selenefinans.se har mer än 20 års erfarenhet av lånebranschen, och heter Selene Finans Sverige AB. Det svenska bolaget är ett dotterbolag till en dansk bank vid namn Basisbank AS. I Sverige är man baserade i Malmö, och givetvis har man ett svenskt organisationsnummer, med allt vad det innebär.

Villkor för att ta lånet

Hos denna lånegivare kan man både ansöka om så små lån som 3 000 kronor och så stora som lån på 75 000 kronor, samt alla möjliga belopp däremellan, så klart. Även för återbetalningstid på lånet ges många alternativ, mellan 12 månader och 96 månader, samt flera alternativ däremellan, som t.ex. 24 månader, 48 månader, 72 månader och så vidare. Möjlighet att teckna en trygghetsförsäkring till lånet man tar finns också, mot en extra kostnad.

För att låneansökan ska bli beviljad, bör man uppfylla följande krav:

  • Ha en fast adress i Sverige
  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha en fast årsinkomst
Dessutom vill de att du inte ska ha några betalningsanmärkningar, eftersom de inte beviljar låneansökningar till personer som har det. Vill man betala av extra på sitt lån, eller till och med förtidsinlösa det helt, har man möjlighet att göra detta när som helst under lånets löptid. Man kan även ansöka om att få höja lånet när man haft det ett tag, om man har behov av det vid något tillfälle.

Så ansöker du om lånet

Hos denna lånegivare måste man skicka in sin låneansökan via hemsidan de har, genom att fylla i ett ansökningsformulär där. Det finns dock bra anvisningar för varje steg på hemsidan, så detta bör inte vara några problem. Inga andra sätt att ansöka godtas dock för närvarande.

Selene Finans nätet

Kostnad: 0,02% per dag
Belopp: 3 000 - 75 000
Löptid: 0 - 2 928 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Selene Finans recensioner

2.4
2
Lätt att få:
4
Procent som fått:
0
Lånevillkorens tydlighet:
3
Villkoren för att förlänga:
3
Servicekvalitet:
1
Support:
1
Kontakter
Telefon: 040 24 00 45
Måndag - Fredag: 8:30 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Selene Finans recensioner

Fyll i ansökan