Snabblånegivaren Strandia Finans är en lånegivare som satsat hårt på säkerheten på sin tjänst och hemsida. Man kallar själv tjänsten man erbjuder för den säkraste tjänsten för snabblån, men det är inte bara säkerheten som lockar låntagare till Strandia Finans.

Företagsinformation

Strandiafinans.se är faktiskt ett nytt namn på en liknande tjänst, som hette SMSFinans.se. Idag har man dock döpt om tjänsten, som dock fortfarande ägs av samma företag, nämligen SMS Pengar Norden AB, baserat i Uppsala.

Villkor för att ta lånet

Hos denna lånegivare kan du ansöka om lån på mellan 500 kronor och 10 000 kronor. Du väljer även själv hur länge du vill låna pengarna, då både 30 och 90 dagar är möjliga  återbetalningstider hos detta företag. Ingen säkerhet eller borgensmän behövs för att låna pengar av dem, och kostnaden för lånet beror både på hur mycket du lånar, samt på återbetalningstiden du väljer. Det finns dock en bra tabell där alla kostnader som kan vara aktuella listas, på företagets hemsida.  Du måste vara minst 18 år gammal för att få lån, sakna betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos Kronofogden och även klara en kreditprövning i övrigt, och ha ett eget bankkonto som lånet kan sättas in på. Du får inte ha skyddad identitet, då detta kan göra identiteten svårare att kolla upp i samband med ansökan. Ingen UC tas i samband med att man ansöker om ett lån av denna lånegivare, vilket är positivt för alla som helst slipper ha för många förfrågningar registrerade på sig hos UC.

Så ansöker du om lånet

Du kan ansöka om ett lån av denna lånegivare direkt på deras hemsida, och identifiera dig på flera olika sätt; genom att logga in på din internetbank, genom ett bekräftelsebrev eller med en så kallad ID-kopia. Detaljerade instruktioner finns på hemsidan, oavsett vilket alternativ du väljer av dessa.

Strandiafinans nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 500 - 10 000
Löptid: 1 - 90 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

Strandiafinans recensioner

4.7
1
Lätt att få:
4
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
5
Villkoren för att förlänga:
5
Servicekvalitet:
5
Support:
4
Kontakter
Telefon: 08 551 10 733
Måndag - Fredag: 8:00 - 20:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Strandiafinans recensioner

Fyll i ansökan