Viaconto är en intressant lånegivare för många eftersom denna lånegivare av snabblån erbjuder alla nya låntagare hos dem det första snabblånet hos dem gratis, om man lånar 1 000 kronor under 30 dagar.

Företagsinformation

Tjänsten viaconto.se drivs av företaget Viaconto Sweden AB, som ingår i en lettisk snabblånekoncern som grundades i Lettland år 2008, och idag bedriver verksamhet i en rad olika länder, som Polen, Lettland, Tjeckien och Litauen utöver Sverige. Företaget är ett så kallat Tryggmärkt företag, som varit verksamt i Sverige sedan år 2011.

Villkor för att ta lånet

Den minsta lånesumman du kan låna av denna lånegivare är 500 kronor, och den största möjliga lånesumman är 10 000 kronor. Givetvis är även belopp däremellan möjliga att låna, och den som ansöker om ett lån av denna lånegivare kan även välja återbetalningstiden på lånet själv, av tre möjliga alternativ: 30 dagar, 60 dagar och 90 dagar.  Räntan man betalar för lånet beror dels på lånesumman, och dels på återbetalningstiden, men oavsett hur mycket du väljer att låna och hur länge du vill ha lånet, kan du ta reda på vad detta kommer att kosta dig med hjälp av den räntekalkylator som finns på Viacontos hemsida. Genom att fylla i den önskade lånesumman och den önskade återbetalningstiden, räknar tjänsten lätt ut detta åt dig, så att kostnaden inte kommer som en överraskning för dig. Möjligheten att förlänga lånet finns också, om man så önskar. Du måste ha ett mobiltelefonabonnemang samt ett bankkonto för att kunna ansöka om lånet, och en kreditupplysning tas alltid i samband med din ansökan. Med anledning av detta kan man bli erbjuden ett lägre lånebelopp, om det är att man inte har en så stark ekonomi. Dock tas kreditupplysningen inte via UC, dvs. Upplysningscentralen, utan ett annat kreditupplysningsbolag, så att man ansökt om ett snabblån av denna lånegivare syns inte hos UC. 

Så ansöker du om lånet

Att ansöka om ett lån av denna lånegivare är enkelt, och görs via deras hemsida, där du hittar ett smidigt och enkelt ansökningsformulär, som du kan fylla i helt och hållet online.

VIACONTO nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 500 - 10 000
Löptid: 1 - 90 dagar
Recension: 0 minuter
Ansökningsmetod:

VIACONTO recensioner

4.7
1
Lätt att få:
5
Procent som fått:
5
Lånevillkorens tydlighet:
4
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 757575023
Måndag - Fredag: 8:30 - 20:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

VIACONTO recensioner

Fyll i ansökan