Vivus hör till de mest populära lånegivarna för snabblån i norra Europa. De har nämligen beviljat mer än 3 500 000 lån sedan företaget startades, så det är inte konstigt att många är intresserade av denna lånegivare, vars motto är ”Pengar för den moderna människan”. 

Företagsinformation

Företaget som driver vivus.se heter 4finance AB, och detta företag ingår i en större snabblånekoncern vid namn 4finance Group. Denna koncern har idag mer än 2 000 000 kunder, vilket gör dem till norra Europas största snabblånekoncern. I Sverige är man baserade i Stockholm, och givetvis har man lov från Finansinspektionen att bedriva denna sorts verksamhet i vårt land.

Villkor för att ta lånet

Hos denna lånegivare kan man välja lånebelopp väldigt fritt, eftersom den minsta möjliga lånesumman hos dem är 50 kronor, och den största möjliga lånesumman är hela 16 000 kronor. Även återbetalningstiden på lånet kan du välja själv, mellan 1 och 30 dagar.  Denna lånegivare kräver:
  • Minst 18 års ålder
  • Svensk medborgare
  • E-postadress
  • Svenskt bankkonto
  • Eget mobiltelefonabonnemang
En kreditprövning görs i samband med att man ansöker om ett lån. Möjlighet att förlänga lånet och dess återbetalningstid finns vid behov, mot en extra förlängningsavgift, som då tillkommer till den ränta man betalar för lånet.

Så ansöker du om lånet

Du kan ansöka om ett lån genom att helt enkelt gå in på vivus.se. Där finns nämligen ett ansökningsformulär, som du kan fylla i på sajten. Du får med en gång besked om vad lånet kommer att kosta dig, samt när du bör ansöka om lånet för att få det så snabbt som möjligt. Du måste efter att din ansökan har skickats in legitimera dig på ett av två sätt: antingen via e-legitimation, eller genom att bli uppringd av en medarbetare på Vivus.

Vivus nätet

Kostnad: 0% per dag
Belopp: 50 - 6 000
Löptid: 1 - 30 dagar
Recension: 0 minuter

Vivus recensioner

4.5
6
Lätt att få:
4.5
Procent som fått:
4.5
Lånevillkorens tydlighet:
4.5
Villkoren för att förlänga:
4.5
Servicekvalitet:
4.5
Support:
4.3
Kontakter
Telefon: 08 420 400 20
Måndag - Fredag: 8:00 - 21:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Vivus recensioner

Fyll i ansökan