Zmarta är en av Sveriges nyare låneförmedlare som hjälper dig att nå ut till flera banker och kreditbolag med en enda ansökan och kreditupplysning. Här kan du låna upp till 600.000 kr och få flera låneförslag som du sedan får välja mellan.
Zmarta är ett relativt nytt varumärke på den Svenska marknaden, men det är verkligen inga duvungar bakom tjänsten. Varumärket ägs av en av Sveriges största låneförmedlare, Freedom Finance som vi har lång och positiv erfarenhet av. Som kund hos Zmarta så kan du känna dig trygg och med all säkerhet väl omhändertagen.
Servicen hos Zmarta är mycket bra när den väl finns tillgänglig, men tyvärr så har det inte gjorts en lika stor satsning på Zmarta’s kundtjänst i jämförelse med Freedom Finance. Positivt är att du inom 60 sekunder kan komma i kontakt med deras kundtjänst genom en live chat som finns på hemsidan. Det är perfekt för dig som har korta frågor.

Fördelar:

  •     Generösa lånevillkor
  •     Ägs av Freedom Finance
  •     Snabb live chat
  •     Erbjuder fler tjänster

Nackdelar:

  •     Något rörig hemsida
  •     Ej kundtjänst på helger
Zmarta har snabbt blivit en populär låneförmedlare på Sverigekredit. Varumärket har marknadsfört sig flitigt sedan lanseringen och just nu är det många som väljer att gå till just Zmarta för att ansöka om lån.

Zmarta nätet

Kostnad: 0,09% per dag
Belopp: 5 000 - 500 000
Löptid: 365 - 5 475 dagar
Recension: 60 minuter

Zmarta recensioner

4.5
1
Lätt att få:
5
Procent som fått:
4
Lånevillkorens tydlighet:
4
Villkoren för att förlänga:
4
Servicekvalitet:
5
Support:
5
Kontakter
Telefon: 0771 47 48 49
Måndag - Fredag: 00:00 - 00:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Zmarta recensioner

Fyll i ansökan