Sekretesspolicy

Integriteten och säkerheten för våra besökare är av yttersta prioritet för oss på smslan247.com. I denna sekretesspolicy kan du läsa mer om hur vi värnar om din integritet i samband med ett besök på smslan247.com, samt vilken information som samlas in på sajten, och för vilka ändamål. Undrar du över något utöver detta, är du alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Cookies

Likt de flesta hemsidor på nätet använder vi oss av så kallade cookies, där information om besöken på vår sida lagras. Den information som lagras är bland annat IP-adressen, browser, datum för besöket, tidpunkten på besöket samt hur besökaren agerade på vår sajt, t.ex. vilka länkar besökaren klickade på. Denna information används för administration av vår sajt, samt för att förbättra sajten med hjälp av analys av denna data. Viktigt att påpeka är dock att ingen av den information som sparas kan användas för att identifiera dig som person.

Samarbetspartners

Utöver den information som vi samlar in på vår sajt, är det förstås så att de samarbetspartners och annonsörer som vi samarbetar med ofta samlar in information om sina egna besök och klick på deras annonser med mera. Deras sekretesspolicy är inget vi kan ansvara för, och med anledning av detta rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy om du undrar över. I denna policy bör det framgå vilken information som samlas in, och för vilket ändamål.